Agafa la Bici 2018

Benvolguts/des  pares i mares,

L’institut, amb motiu de la campanya “Agafa la Bici!” celebrarà el proper dilluns 23 d’Abril, el dia de la bicicleta, en el que tots els alumnes, professors i altres treballadors del centre seran convidats a venir en bicicleta a l’institut.

Aquesta campanya, que ja coneixeu de l’any passat, vol fomentar l’ús de la bicicleta com a mitjà de transport ecològic i saludable per venir a l’Institut, i el que es pretén en aquest dia és que els alumnes que podrien venir en bicicleta però normalment no ho fan, s’atreveixin a provar-ho, i així potser decideixin fer-ho més sovint.

Durant la setmana de l’11 al 18 d’abril, tots els alumnes que vulguin venir en bicicleta el dia 23, cal que s’apuntin a les llistes que tindran penjades a les seves classes.

Si venen en bicicleta, se’ls facilitarà una polsera conforme han arribat en bicicleta a l’Institut, que els donarà dret a l’esmorzar i beguda gratuïts a l’hora del pati.

Si, a més, s’han apuntat a les llistes, entraran al sorteig de diferents objectes !

Ja que pensem que us pot preocupar el tema de la seguretat, us fem saber que l’Ajuntament tallarà el carrer de davant de l’Institut per a que els alumnes hi puguin arribar sense cotxes, i voluntaris de l’AMPA es posicionaran en punts estratègics del poble per a controlar el trànsit.

A més, us fem saber que les bicicletes s’aparcaran dins l’Institut i estaran vigilades tot el dia i que els participants que ho considerin necessari, podran fer ús de les dutxes que el Centre Actiu ha posat a disposició de tots els participants.

I ja només recordar que és obligatori l’ús del casc, per raons de seguretat i perquè així ho indica la normativa del Servei Català de Trànsit.

Campanya promoguda per l’AMPA, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Riudoms i l’Institut Joan Guinjoan.

Molt atentament, L’AMPA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *