Blog

Activitats extraescolars 2022-2023

Aquest curs l’AMPA amb la col·laboració de l’Institut està organitzant la possibilitat de fer activitats extraescolars a partir de novembre, a les instal·lacions del centre.

Les places s’atorgaran per ordre de petició.

26 d’0ctubre data límit per presentar les inscripcions !!!

VOLEIBOL (Consell Esportiu del Baix Camp)
40 € trimestrals (nov. des. gen.) mínim 10 alumnes per grup

Dimarts de 16 a 17 h

Dimarts de 17 a 18 h


LETTERING I CREATIVITAT (Le petit Lys)
Tres quotes:
80 € (nov. i dec.) inclou 30 € de material, mínim 5 alumnes
75 € (gener, febrer i març)
65 € (abril, maig i juny)

Dimarts de 16 a 17 h


ESCACS (Consell Esportiu del Baix Camp)
40 € trimestrals (nov. des. gen.) mínim 10 alumnes per grup

Dimarts de 17 a 18 h


PING-PONG (Consell Esportiu del Baix Camp)
40 € trimestrals (nov. des. gen.) mínim 10 alumnes per grup

Dimecres de 16 a 17 h


TÉCNIQUES D’ESTUDI (Racó de l’Estudi)
60 € trimestrals (nov. des. gen.) mínim 8 alumnes per grup

Dimecres de 16 a 17 h


Tots els preus estan ajustats al màxim i des de l’AMPA es farà tot el possible per aconseguir subvencions i reduir els preus.

Si els dies proposats no us van bé ho podeu indicar en el formulari i estudiarem la viabilitat de fer canvis sempre que es compleixi el mínim d’alumnes per grup.

Per qüestions d’assegurances, tots els alumnes han de ser socis de l’AMPA. Informació per fer-se soci.

Vòlei activitat extraescolar maig-juny 2022


Aquest any l’AMPA i el departament d’educació física de l’institut Joan Guinjoan ofereixen la possibilitat de fer activitats extraescolars a les instal·lacions de l’institut. L’activitat escollida és el voleibol i servirà de prova pilot per continuar el curs vinent oferint activitats extraescolars. Aquesta activitat es realitzarà un dia a la setmana fins a final de curs i estarà en part subvencionada pel pla català de l’esport en el que participa l’institut Joan Guinjoan. Per aquest motiu la quota d’inscripció serà només de 3 euros.
L’inici de l’activitat està previst per al dimarts 24 de maig fins el dimarts 21 de juny i la farem en horari de 16 a 17 de la tarda.
Per participar ompliu la butlleta !!!

L’AMPA fa una donació de llibres a l’Institut.

Ja feia temps que l’AMPA havia comunicat a l’Institut la voluntat de fer una donació de llibres per fomentar la lectura.

Enguany, després de la pandèmia i gràcies a una subvenció rebuda per part de l’Ajuntament de Riudoms hem pogut completar dues col·leccions de clàssics en llengua catalana i castellana del Departament de Llengües.

Adquisició de 87 llibres per completar dues col·leccions de clàssics en llengua catalana i castellana del Departament de Llengües.

Esperem que els nostres fills i filles gaudeixin de la lectura !!!

CURS D’ESCACS PER A DONES

La secció d’Escacs del CERAP posa en marxa un curs d’escacs per a dones.

Durant els dissabtes 5, 12 i 19 de febrer i el 12, 19 i 26 de març es farà un curs d’escacs destinat a les dones, de nivell inicial (no cal haver-hi jugat abans) per fomentar a nivell local els escacs femenins.

Aquest curs serà gratuït.

La xerrada inaugural del curs anirà a càrrec de Marta Amigó, vice-presidenta segona de la Federació Catalana d’Escacs i Cap d’àrea d’escacs i societat.

Més informació al 699 92 14 32 o a través del correu cerap@cerap.cat

Carta de l’AMPA a totes les famílies del centre:

L’AMPA de l’Institut Joan Guinjoan, amb el coneixement de la direcció de l’Institut, ha estat treballant en noves opcions per tal de facilitar-vos l’adquisició de llibres pels vostres fills.

Com bé sabeu, en els darrers cursos cada vegada ha resultat més complicat trobar suficients llibres de segona mà per poder fer els intercanvis. A més, la situació actual generada pel covid-19 ha suposat la implantació de mesures que dificulten encara més aquest intercanvi, per aquest motiu hem decidit que aquest any no ho farem.

Durant tot aquest curs 20/21 hem estat estudiant i buscant noves fórmules, que es poguessin implementar i que ja estiguessin sent utilitzades en altres centres.

Ens plau tot seguit enviar-vos informació sobre una modalitat d’adquisició de materials que ofereix l’empresa Iddink.

Iddink et proporciona tots el llibres i material didàctic necessari per començar el curs sense sorpreses, amb llibres nous o de 2a mà (ecobooks).

Actualment treballa amb 306 centres de Catalunya, Balears i Aragó, oferint tot un seguit d’avantatges que creiem poden ser del vostre interès….