Club Bàsquet Riudoms

Benvolguts pares,

Des del Club Bàsquet Riudoms volem oferir als seus fills la possibilitat d’aprendre bàsquet de la mà dels nostres jugadors sèniors titulats per la selecció catalana com entrenadors de bàsquet. L’activitat constaria de dos entrenaments per setmana que es realitzarien al pavelló municipal d’esports, inclou vestuari i dutxes. Els entrenaments comencen a les 17:00 i acaben a les 18:00 cada dimarts i dijous.  La temporada coincideix amb el calendari escolar, per tant acabaria al juny i no es duria a terme l’activitat durant les vacances de Nadal i Setmana Santa.

Els entrenaments constarien de jocs, exercicis de Tècnica i activitat en grup. Pretenem que a través del bàsquet els joves sociabilitzin entre ells, aprenguin bons hàbits de conducta i salut i sobretot que s’ho passin bé. El cost de l’activitat és de 20 euros al mes, el Club Bàsquet Riudoms s’encarregaria de tramitar les quotes.

També oferim la possibilitat de disputar la lligueta del Consell Escolar del Baix Camp, en aquest cas el cost de la matrícula augmentaria.

En tot cas, esperem resoldre tots els seus dubtes durant les portes obertes el pròxim dijous dia 29 de setembre a les pistes de l’Institut Joan Guinjoan.

  

Contacte:               tel.:   653 10 59 63                            correu:   clubbasquetriudoms@gmail.com

 

Atentament,


Gabriel Arbonès Domingo
(president del Club Bàsquet Riudoms)