Carta de l’AMPA a totes les famílies del centre:

L’AMPA de l’Institut Joan Guinjoan, amb el coneixement de la direcció de l’Institut, ha estat treballant en noves opcions per tal de facilitar-vos l’adquisició de llibres pels vostres fills.

Com bé sabeu, en els darrers cursos cada vegada ha resultat més complicat trobar suficients llibres de segona mà per poder fer els intercanvis. A més, la situació actual generada pel covid-19 ha suposat la implantació de mesures que dificulten encara més aquest intercanvi, per aquest motiu hem decidit que aquest any no ho farem.

Durant tot aquest curs 20/21 hem estat estudiant i buscant noves fórmules, que es poguessin implementar i que ja estiguessin sent utilitzades en altres centres.

Ens plau tot seguit enviar-vos informació sobre una modalitat d’adquisició de materials que ofereix l’empresa Iddink.

Iddink et proporciona tots el llibres i material didàctic necessari per començar el curs sense sorpreses, amb llibres nous o de 2a mà (ecobooks).

Actualment treballa amb 306 centres de Catalunya, Balears i Aragó, oferint tot un seguit d’avantatges que creiem poden ser del vostre interès….

L’AMPA PREMIA ALS 3 MILLORS TDR’s D’AQUEST CURS

Com a AMPA, aquest any, hem volgut tornar a premiar els 3 Treballs de Recerca dels alumnes de 2n de BAT que han quedat seleccionats i els seus tutors del treballs, com a millors d’aquest curs. Tot i així, cal remarcar i felicitar a tots els alumnes que han fet un gran esforç per dur-los a terme amb un gran èxit de resultats.

Enhorabona a la Mariona Cabré Munné, al Pol Perpiñan Auguet i al Jordi Capdevila Llaveria.

L’AMPA fa entrega d’un Equip d’Electroforesi al centre

El passat 21 d’octubre, l’AMPA, gràcies a la subvenció que ens va concedir l’Ajuntament de Riudoms,  va fer entrega al Departament de Biologia i Geologia del nostre centre d’un EQUIP D’ELECTROFORESI que inclou una cubeta i una font d’alimentació.

Aquest material, junt amb els reactius necessaris, permetrà portar a terme activitats pràctiques basades en la tècnica d’electroforesi d’ADN en gel d’agarosa.

L’objectiu d’aquesta tècnica permet analitzar empremtes genètiques basant-se en regions específiques de l’ADN, sistema molt útil en les investigacions policials i en les proves de paternitat.

El Departament de Biologia agraeix molt la bona disposició de l’AMPA per haver comprat aquest material.

Arrenca el curs escolar 2020-2021

Aquest és un curs marcat per les mesures de prevenció aplicades per evitar el risc de contagi i garantir que el centre siguin un espai segur per als joves i professorat.

En aquest sentit, l’Ajuntament de Riudoms reforçarà la neteja i desinfecció dels espais i farà un acompanyament en la coordinació entre centres educatius i l’ABS Riudoms pel seguiment i compliment dels protocols sanitaris.

INTERCANVI DE LLIBRES

Benvolgudes famílies de l’Institut Joan Guinjoan,

aquest any tot i les dificultats per causa de la COVID-19 tornarem a organitzar  l‘intercanvi de llibres. Ho farem al pati de les Escoles Velles de Riudoms  el dia 21 de juliol a la tarda en dos torns.

Cal portar mascareta obligatòriament, d’altra manera no es podrà entrar al recinte.

DATA:    21/07/2020    DIMARTS

HORA: . 1r, 2n i 3r d’ESO de les 18h a les 19 h.

               4t ESO, 1r i 2n de BAT de les 19,15 h. a les 20,15 h.

LLOC:    Escoles Velles, C/ Sir Alexandre Fleming, 24, Riudoms

Recordar també que cal ser soci per poder-hi accedir (o us ho podeu fer allí mateix)

La Junta de l’Ampa

Orles de 4t d’ESO i 2n de BAT

En referència a les consultes que hem rebut d’algunes famílies, us recordem que l’Acte de les orles l’organitza l’Institut. L’AMPA hi ha col·laborat cada any amb el finançament del refrigeri i de les orles dels seus associats, però no n’és l’organitzadora. Per qualsevol dubte o consulta que tingueu sobre aquest Acte, us podeu dirigir a la direcció del centre.

Així es preveu la desescalada del confinament en l’àmbit de l’educació:

Fase 0
🔸 Educació mitjançant vies telemàtiques
Sortides d’infants a l’exterior amb limitacions
Fase 1
🔸 Obertura dels centres educatius per a desinfecció, acondicionament, i treball administratiu preparatori per docents
Fase 2
🔸 Obertura de centres d’educació infantil per famílies que acreditin treball presencial sense possibilitat de flexibilització
🔸 Cursos voluntaris per 4t d’ESO, 2n batxillerat i 2n grau mig o superior d’FP amb limitacions d’aforament i distància social
🔸 Obertura de Centres d’Educació Especial amb assistència voluntària
🔸 EBAU-PAU
🔸 Preparació dels programes de reforç dels centres

🏫 La tornada a l’escola es farà al setembre amb mesures de protecció
📆 L’inici i finalització de cada fase dependrà de l’evolució de la crisi sanitària i vindrà autoritzada pel Ministeri de Sanitat

🔎 Consulta tota la informació: https://www.lamoncloa.gob.es/consejodeministros/Paginas/enlaces/280420-enlace-desescalada.aspx