CERAP – Centre d’Estudis Riudomencs Arnau de Palomar

L’Ampa va participa a la jornada de portes obertes que va organitza al CERAP aquest passat dissabte 2 de juny, amb motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural.

 

“Amb motiu de la celebració del Dia de l’Associacionisme Cultural, el CERAP obre les portes de la seva seu per acollir les diferents entitats de Riudoms que tenen com a un dels seus objectius la difusió de la cultura.

Durant la tarda de dissabte dia 2 de juny,  prop de 25 associacions oferiran una petita mostra d’alguna de les activitats culturals que realitzen: art, teatre, escacs, poesia, boixets, música, manualitats, pintura, escalada, folklore. etc. Ens coneixerem de més a prop, afermarem els nostres lligams de col·laboració i festejarem la nostra particular festa.

Hi col·laboraran les seccions del mateix CERAP (Art, Muntanya, Escacs, Publicacions, Gastronomia, Diables i Diablons i Ball de bastons) i les següents entitats: Grup de Caramelles de Riudoms, Grup de Sardanes “Roses de tardor”, Grup Independent d’Art, Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Beat Bonaventura Gran, Associació de Mares i Pares d’Alumnes de l’Escola Cavaller Arnau, Associació de Mares i Pares de l’INS Joan Guinjoan, Associació de Jubilats i Pensionistes de Riudoms, Jubi Jove’ns Teatre, Associació de dones “La Bella Llar, Associació “El Trencadís”, L’Om/FemSafareig, Coral Dolça Catalunya, Dramèdia Teatre, Associació de Puntaires “Vol i boixet”, Taller de colors, Colla Gegantera de Riudoms, Pamaca Teatre, Lliga contra el càncer, parròquia de Sant Jaume Apòstol i Esplai del Casal Riudomenc.”

 

La imagen puede contener: una o varias personas, calzado y texto

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *