Cicle de xerrades “Entre tots eduquem”

Xerrada: “Musicoteràpia amb enfocament sistèmic” a càrrec de Cristina Duran, professora de música de secundària i màster en Pedagogia sistèmica, i Mar Martori, professora de piano i màster en musicoteràpia.

Alguns dels objectius d’aquesta xerrada són tenir eines per desenvolupar la intel·ligència emocional per poder gestionar les pròpies emocions, i prendre consciència de la importància i el significat del llenguatge no verbal en la comunicació, emprant el llenguatge musical com a fil conductor.

Activitat dirigida a professionals de l’educació i de la salut, treballadors socials, terapeutes, formadors ocupacionals, monitors i qualsevol persona interessada a desenvolupar recursos interns per a la seva millora personal.

 

Calendari:           10/4/2018                   20:30h

Localització:    Sala multiús del Casal Riudomenc

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *