El Club Gimnàstica Estètica Naïf Riudoms, medalla de bronze en una competició internacional a Rússia

Les gimnastes de l’equip sènior del club Gimnàstica Estètica Naïf Riudoms van participar en la competició internacional Óscar Cup que va tenir lloc a la localitat de Rostov-on-Don, a Rússia, el primer cap de setmana de maig. Una competició de prestigi internacional en la qual participen alguns dels millors equips de Gimnàstica Estètica en l’àmbit internacional.

L’equip sènior, l’únic de l’Estat espanyol en sortir a la pista, va aconseguir un resultat històric: es van endur la medalla de bronze, sent el primer equip de la demarcació de Tarragona que fa pòdium en una com petició internacional d’aquest esport.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *